CG HELPDESK HOTLINE

Pripravujeme výročnú Konferenciu CORA GEO – CGIT, rezervujte si čas

Pripravujeme výročnú Konferenciu CORA GEO – CGIT, rezervujte si čas
15. októbra 2024 pavololeksak

Naplánujte si termín 29.-30. mája 2025 do svojho pracovného kalendára a príďte do Hotela Permon, Podbanské. Konferencia CGIT sa bude niesť v spojení 30. výročia spoločnosti CORA GEO a odborných tém.

Strávte s nami nezabudnuteľné dva dni a spoznajte novinky o softvérovej platforme a technologických zmenách pre segment priemyselných podnikov, ale aj cenné inšpirácie, ako riadiť  elektronickú správu  registratúry. Pripravili sme pre vás aktualizáciu riešenia pre oblasť technológie vody o programe monitorovania kvality pitnej vody. Dozviete sa, ako skĺbiť legislatívne povinnosti s evidenciou vodných zdrojov, pitných vôd a čistiarní odpadových vôd.

Zákazníci samosprávy sa môžu tešiť na ukážku  nových  modulov na inovovanej platforme v systéme CG ISS a zistiť, ako využiť moderné technológie na zabezpečenie parkovacej politiky mesta. Predstavíme návody, ako môže byť vaše mesto bližšie smerom k občanom aj prostredníctvom Mojej zóny v aplikácii CG DATAMESTA a ukážeme praktické tipy pre prácu s Verejnou zónou.

Okrem odborných vychytávok vás čaká neformálny spoločenský večer spojený s oslavou 30. výročia založenia spoločnosti CORA GEO, s.r.o.

Sledujte https://www.corageo.sk/cgit/ a dozviete sa viac.